Maturalna večer Druge gimnazije Varaždin - svečani završetak srednjoškolskog obrazovanja

Maturalna večer Druge gimnazije Varaždin - svečani završetak srednjoškolskog obrazovanja

Završetak srednjoškolskog obrazovanja i maturalnu večer dočekala je još jedna generacija Druge gimnazije Varaždin. Oproštajna maturalna večera upriličena je u hotelu Turist, 2. srpnja, a na fotografijama možete vidjeti sljedeće razrede: 4.a, 4.b, 4.c, 4.d. i 4.e (prirodoslovno-matematička gimnazija) te opća gimnazija sportskog usmjerenja, uz fotografiju ravnateljice i profesora. Maturanti generacije su: Kristina Jurić, 4.A iLuka Hrupački, 4.D, na slici s ravnateljicom Zdravkom Grđan.

Na svečanost su ih do hotela Turist ispratili roditelji, kao i sve ostale vršnjake. Maturanti su se tim činom ujedno oprostili od djetinjstva i sigurnosti roditeljskog doma, jer mnogi će u nastavku školovanja svoj put potražiti u drugim sredinama, a neki i inozemstvu, dok će ih u školskim klupama uskoro, po završetku upisa u prve godine zamijeniti novi učenici i tako se đački i životni krug vrti i nastavlja.

Na fb stranicama škole objavljena je i fotografija sa sljedećim opisom - U jednom trenutku 4.E pozvao je profesora Gecija da se obrati maturantima budući da mu je ovo posljednja maturalna večera prije zaslužene mirovine.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.