Twirling - Ponovno sjajni rezultat na državnom: dva zlata i tri srebra za ludbreški klub!

Twirling -  Ponovno sjajni rezultat  na državnom: dva zlata i tri srebra za ludbreški klub!

Protekli je vikend u Kaštelima održano 21. državno prvenstvo u twirlingu i 24. državno prvenstvo u mažoret plesu uz izvrsne nastupe ludbreških timova koji su pritom osvojili čak pet odličja: dva zlata i tri srebra.  Srebrom su se okitile Matea Mužic i Ema Pavlaković u twirling kategoriji duet juniori A razina te u mažoret kategoriji exhibition grupa juniori i pomponi mlađi, dok je zlato pripalo tradicionalnim pomponima mlađi juniori te grupi s rekvizitima juniori.

 Za već tradicionalno sjajne rezultate zaslužan je trenerski duo: Tihomir Bendelja i Tihana Ledenko, koji su i ovaj puta svojim impresivnim koreografijama osvojili žiri.  Mirjana Pavičić, predsjednica Ludbreških mažoretkinja rekla je kako nema odmora za ekipe jer je za mjesec dana na redu Europsko prvenstvo u Poreču na koje su se automatizmom plasirali oni s osvojenim zlatnim medaljama na državnom.

-Nadamo se da će epidemiološka situacija omogućiti održavanje natjecanja i da ćemo se imati prilike i omjeriti u europskoj konkurenciji. Naši su članovi marljivo trenirali cijelo ljeto, a rezultat toga su i ove medalje. Zadovoljni smo ostvarenim jer je za sve sportaše, pa tako i za nas ovo bilo izazovno razdoblje, trenirali smo vani i on-line, pripremili smo puno koreografija i drago nam je da su rezultati tog truda ugrađeni u medalje koji su dokaz da smo i dalje u samom vrhu – rekla je. Na prvenstvu su sudjelovali natjecatelji iz 11 gradova Hrvatske, iz Sinja, Splita, Solina, Segeta Donjeg, Požege, Vodica, Cavtata, Čakovca, Krapine, Koprivnice, Ludbrega, Viškova, Donjeg Kraljevca, Murskog Središća, Pleternice, Svetog Martina na Muri, Goričana.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.