Mladež HDZ-a: Počast braniteljima uz obilježavanje 30. obljetnice oslobođenja grada Varaždina

Mladež HDZ-a: Počast braniteljima uz obilježavanje 30. obljetnice oslobođenja grada Varaždina

175 hrvatskih zastavica, po jedna za svakog poginulog branitelja s područja Varaždinske županije.

Povodom obilježavanja Dana oslobođenja grada Varaždina i Dana branitelja Varaždinske županije, 22. rujna, Mladež HDZ-a odala je počast svim poginulim braniteljima grada Varaždina i Varaždinske županije. U znak zahvalnostima onima koji su za slobodu i samostalnost Republike Hrvatske dali ono najvrjednije, svoje živote, kod Križa zahvalnosti na Trgu slobode u Varaždinu postavili su 175 hrvatskih zastavica, po jednu za svakog poginulog branitelja s područja Varaždinske županije. Učinili su to uoči subotnjeg svečanog mimohoda ratnih postrojbi.  

Akciji Mladeži HDZ-a pridružila se i vijećnica u Gradskom vijeću Grada Varaždina Silvija Cupar i najmlađi vijećnik u Županijskoj skupštini Tin Jurak koji je poručio:  

“Iako većina članica i članova Mladeži HDZ-a prije 30 godina nije bila ni rođena, duboko smo svjesni uloge branitelja iz Varaždinske županije u obrani našeg grada, Varaždinske županije i čitave Lijepe naše. Želja nam je sve mlade podsjetiti na žrtvu branitelja koju nikada ne smijemo zaboraviti. Budimo nadahnuti hrabrošću i požrtvovnošću hrvatskih branitelja i moći ćemo se uspješno nositi s izazovima koji su pred nama, pogotovo u kontekstu pandemije bolesti COVID-19 s kojom se suočavamo.”

Kestenijada

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.