Za prste polizati: Otkrivamo vam recept za katsu piletinu, rapsodiju za vaša nepca! Azijska kuhinja u mnogočemu se razlikuje od hrvatske, a jedne od najvećih razlika jesu količina začina ali i to što…
Biser mora 2022 završen pobjedom rumunjskog chefa Alexandru Sbancua Pobjednik 17. Bisera mora je rumunjski kuhar Alexandru Sbancu (37), a drugoplasirani splitski chef Petar Vlak koji je karijeru započeo…
Biser mora 2022: Drugi dan natjecanja uz turske skulpture od šećerne paste, srednjovjekovna i rimska jela Drugi dan 17. Bisera mora započeo je odmjeravanjem znanja i vještina u nizu kuharskih kategorija seniora i juniora (natjecatelji do…
BISER MORA 2022: U Supetru otvoreno 17. izdanje najvećeg gastro natjecanja u regiji XVII. Bisera mora-fish edition otvoren je u petak navečer u Svpetvrs Resortu, a radi se o jednom od najvećih kuharskih…
Kuharskim prvakom proglašen Marin Sambolek iz varaždinskog restorana Nobel, župan Stričak uručio mu priznanje Kongresna dvorana Hotela Minerve u Varaždinskim Toplicama ovih dana postala je mjesto susreta mnogobrojnih domaćih i inozemnih kuharskih i slastičarskih…
XVII. Biser mora: Tri dana eno gastro edukacija, cooking showova i natjecanja na Braču Supetar će od 8. do 12. travnja ponovo biti domaćin Bisera mora, najvećeg kuharskog natjecanja i festivala gastronomije u regiji…
Počeli 14. Dani hrvatskog kulinarstva u Minervi Završio je prvi dan 14. izdanja Dana hrvatskog kulinarstva, manifestacije koja se već tradicionalno održava u kongresnoj dvorani hotela Minerve…
XVII. Biser mora: Master class najava - dalmatinski pijat u spoju s tradicijom starorimskog kulinarstva Nedjelja, 10. travnja u 16 sati, , Svpetrvs Hoteli, Supetar, Brač - Kako se drevni i gotovo zaboravljeni antički dodaci …
Travel to Taste Krk / Put do okusa Krka - Proljetni okusi na tanjurima su do polovice svibnja Grad Krk idealna je destinacija za proljetne izlete i aktivan odmor. Nudi vam brojne znamenitosti i bogatu povijest, ali i…
Program XVII. Bisera mora - Fish edition: Tri dana natjecanja, cooking showova i edukacija u Supetru Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER) po 17. put od 8. do 12. travnja organiziraju Biser mora, najveće kuharsko…
U ponedjeljak 4. travnja, u Varaždinskim Toplicama počinju 14. Dani hrvatskog kulinarstva U ponedjeljak 4. travnja počinju 14. Dani hrvatskog kulinarstva, a održat će se ponovno u kongresnoj dvorani Hotela Minerve u…
BISER MORA 2022: Prijavite se! Uskoro smo u Supetru na najvećem kuharskom natjecanju u ovom dijelu Europe Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER) po 17. put organiziraju Biser mora, najveće kuharsko natjecanja i festival gastronomije u…