Wine EnoGastro Vip Event: Međunarodna konferencija vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca Wine Enogastro Vip Event održat će: Rijeka (16.06.2021.) Botel MARINA, Poreč (17.06.2021.) Hotel PARENTIUM, Split (23.06.2021.) Hotel AMPHORA,Zadar (30.06.2021.) Hotel…
Prvo izdanje „Seasonal Food&Wine“ gourmet eventa – vrhunski chefovi pripremaju gourmet putovanje kroz Istru u proljeće na pjatu Svi ljubitelji vrhunskih istarskih delicija koje ovog lipnja u šarmantne istarske gradove Rovinj i Bale dovede želja za otkrivanjem bogate…
Salon pjenušavih vina: Prava formula za hedonizam na otvorenom Održan je drugi »Pjenušavi plešivički doručak u vinogradu«, nakon premijernog izdanja prošle godine, prema ideji Marije Vukelić, direktorice Salona pjenušavih…
Na XVI. Biseru mora optimistične prognoze za sezonu iz Ministarstva turizma i sporta Treći dan 16. Biser mora započeo je natjecanjem kuhara seniora u nizu natjecateljskih kategorija, kao i predstavljanjem turističko - ugostiteljskih…
„Lička žlica“ - u restoranu Campinga Plitvice u Smoljancu Deseto izdanje eno-gastro projekta ‘Vino uz žlicu’ održano je u restoranu Campinga Plitvice u Smoljancu, pa je večer prigodno i…
Bučina ulja s Međunarodne izložbe Alpe-Adria donirana Caritasovoj pučkoj kuhinji Pohvalno je i lijepo što Županija i župan Čačić misle na nas i to ne samo prigodom blagdana nego cijele…
Dvije nove gastronomske priče s potpisom Valamara na Hvaru Stari Grad na Hvaru postao je bogatiji za dvije nove gastronomske priče, Craft Beer&Grill i Grano Duro Pizza&Pasta, s potpisom…
Istra ovoga proljeća priprema vrhunske gourmet doživljaje - kreće novo izdanje „Putevima rovinjskih delicija“ Istra će i ovoga proljeća postati mjesto nezaboravne „gourmet avanture“ za brojne gurmane i ljubitelje autohtonih istarskih delicija. Naime, od…
Ludbreški hren dobio nacionalnu zaštitu svog naziva - oštar i osvježavajuć, izvrsno prija uz kuhano ili pečeno meso Ljut, oštar i osvježavajuć, izvrsno prija uz kuhano ili pečeno meso, kao dodatak salatama, dobro se slaže i s ribom,…
Varaždinsko bučino ulje - tri crna elikisira zdravlja vratila se iz Bruxellesa s tri zlatna odličja Varaždinsko bućino ulje je na prestižnom, 60. po redu svjetskom natjecanju u kvaliteti prehrambenih proizvoda Monde Selection u Bruxellesu osvojilo…
Biser mora 2021: Dobrodošli na besplatni master class chefa Marija Mandarića s tri Michelinove zvjezdice, od 13. do 17. travnja, Svpetrvs Hoteli, Brač Biser mora 2021: Od 13. do 17. travnja 2021., Svpetrvs Hoteli, Supetar, Brač - Dobrodošli na besplatni master class chefa…
Trogirski Uskrs: Janjetinu s bižima poslužite kao burger, a sirnicu po strogo čuvanoj babinoj recepturi s prošekom Janjetinu s bižima poslužite u modernoj varijanti kao burger, a sirnicu po strogo čuvanoj babinoj recepturi s prošekom, evo recepata.…