Vino uz žlice u Chi Le Ma Eno gastro projekt 'Vino uz žlicu' nakon gostovanja na Plitvicama i u Međimurju, vratio se doma u Zagreb. Kako i…
Zagreb: Peti „Salon pjenušavih vina“ Na tiskovnoj konferenciji 5. Salona pjenušavih vina u Zagrebu predstavljeno je proljetno »boutique« izdanje Salona koji će se održati u…
Raste interes domaćih gostiju za destinacije na istoku Hrvatske Prošlogodišnji trend porasta broja noćenja na istoku Hrvatske nastavlja se i u ovoj godini. Prema podacima Turističke zajednice Vukovarsko -…
Opuštajući odmor u Istri i kuhanje sa Davidom Skokom Aminess hoteli i kampovi i ove godine u Novigradu nastavljaju s gourmet konceptom Aminess Cooking with Class by David Skoko…
Tomaz „Vina van okvira“ „Vina van okvira“ novi je motiv poznatog brenda, vinarije Tomaz, koji objedinjuje dugogodišnju obiteljsku tradiciju i jedinstveni motovunski terroir, glavne…
U Ljubljani obilježena 20. godišnjica Predstavništva HTZ-a! U povodu obilježavanja 20. godišnjice rada i djelovanja ureda Predstavništva HTZ-a u Sloveniji, Hrvatska turistička zajednica je, u partnerstvu i…
Potpore u turizmu: Varaždinska županija dobiva kušaonice piva i meda te centre za proizvodnju ruža i avanturistički turizam Za poticanje ulaganja u turizmu Varaždinska županija je ove godine osigurala 1,3 milijuna kuna, najveći iznos dosad. U atriju Županijske…
Biser mora 2022 završen pobjedom rumunjskog chefa Alexandru Sbancua Pobjednik 17. Bisera mora je rumunjski kuhar Alexandru Sbancu (37), a drugoplasirani splitski chef Petar Vlak koji je karijeru započeo…
Biser mora 2022: Drugi dan natjecanja uz turske skulpture od šećerne paste, srednjovjekovna i rimska jela Drugi dan 17. Bisera mora započeo je odmjeravanjem znanja i vještina u nizu kuharskih kategorija seniora i juniora (natjecatelji do…
Uskrsni brunch za istinske hedoniste Zagrebački hotel Esplanade oduvijek je predstavljao otmjeno mjesto susreta i proslava Zagrepčana te mjesto gdje se obilježavaju značajni obiteljski i…
Izlazak na tržište nagrađenih Vina Belje Kraj prvog kvartala u godini pravo je vrijeme za izlazak na tržište novih berbi vina. Prije izlaska na tržište odabrana…
BISER MORA 2022: U Supetru otvoreno 17. izdanje najvećeg gastro natjecanja u regiji XVII. Bisera mora-fish edition otvoren je u petak navečer u Svpetvrs Resortu, a radi se o jednom od najvećih kuharskih…