Najreprezentativniji hrvatski međunarodnI festival vina i kulinarstva, Zagreb VINOcom, okupio 300 izlagača Najreprezentativniji hrvatski vinski festival i trinaesti po redu međunarodnI festival vina i kulinarstva Zagreb VINOcom koji se od 23. do…
Sedma dodjela G.E.T. Awards: Bijeli grozd 2018. U četvrtak, 22. studenoga u hotelu Esplanade u Zgrebu održana je sedma po redu svečana dodjela Bijelog grozda, nagrade vinarijama…
Vinski podrum "Grofovska klet" za ljubitelje dobre kapljice i domaćih zagorskih delicija Nanese li vas put u varaždinski kraj neka vam jedno od odredišta svakako bude i vinski podrum i restoran "Grofovska…
Na kušaonici „Komarna u Zagrebu“, predstaviti će se pet vinara te vinogradarske regije: Rizman, Volarević, Opus, Deak i Terra Madre U četvrtak, 22. studenog s početkom u 18 sati u zagrebačkom Klubu književnika održat će posljednja ovogodišnja kušaonica u režiji…
PZ Putniković, vinarija iz središta Pelješca, odlučila Martinje obilježiti u Zagrebu, u vinoteci La Gota de Vino U vinogradarskoj i vinskoj tradiciji Dalmacije Martinje se ne slavi no PZ Putniković, vinarija iz središta Pelješca, odlučila ga je…
Kalelarga u novom ruhu Brojni novinari okupili su se u Kalelargi na V. Ravnicama u Zagrebu na predstavljanju nove ponude tog poznatog restorana koji…
Grand Gourmet 2018. u makarskom hotelu Meteor završio dodjelom nagrada Posljednji dan Grand Gourmeta u makarskom hotelu Meteor započeo je edukacijama o sprječavanju požara u kuhinji, kao i o zaštiti…
U Hrvatskoj je s listopadom ostvareno 19 milijuna dolazaka (+6%) i 104.3 milijuna noćenja (+4%) Prema podacima sustava eVisitor, koji sadrži turistički promet ostvaren u komercijalnim i nekomercijalnim objektima te nautičkom charteru (sustav eCrew), u…
Restoran "Bernarda" - Martinje 9.,10. i 11. studenoga uz tamburaše i s menijima od 160 kuna po osobi Za sve one koji se žele ugodno provesti i proveseliti uz tradicionalno Martinje i martinjsko krštenje mošta, Restoran Bernarda u…
Turizam je naš najbolji prodajni izlog „Turizam je izniman generator potrošnje i najbolji prodajni izlog našega gospodarstva. Prosječan turist na hranu i piće dnevno troši dva…
Grand Gourmet - manifestacija koja objedinjuje ugostiteljski festival, edukacije i natjecanje Grand Gourmet - manifestacija koja objedinjuje ugostiteljski festival, edukacije i natjecanje po četvrti put otvorena je u utorak u Makarskoj.…
Pravo je vrijeme za lov na velike tune i kušanje specijaliteta u Bota Šare restoranu u Zagrebu Sada je vrijeme za lov tune u Jadranskom moru te za pripremu specijaliteta. Malostonska obitelj Šare zna kako se priprema…