Ledo lansirao jedinstvene proizvode na tržištu – kukuruzne Ledolette s ABC sirom i Ledo savijaču s trostrukim punjenjem Kao predvodnik u inovacijama, Ledo kontinuirano radi na stvaranju novih i jedinstvenih proizvoda koji kombiniraju najbolje iz svake kategorije. Tako…
Domaće maneštre Duga je tradicija maneštra u našim krajevima. Korijen riječi i jela potječe od talijanske riječi ministrare što znači uslužiti, jer…
Bota Šare: Bakalar za Badnjak Bakalar na razne načine, svježa riblja jela ili sushi u zimskom izdanju dostavlja zagrebački restoran Bota Šare. Tu su i…
Bread Club panetone za Božić Božić ne može proći bez tradicionalnih jela a jedno od njih je panetone, tradicionalna slastica koja u blagdansko vrijeme krasi…
Nova era tradicionalnog comfort fooda Tjestenina – talijansko jelo koje predstavlja jednu od najpristupačnijih i najzdravijih namirnica bogatih ugljikohidratima, pogodno je za pripremu i kulinarskih…
Kad poželite nešto slatko Na policama INTERSPAR hipermarketa kupce očekuje čaroban svijet u kojem se nadohvat ruke nalazi baš sve potrebno za izradu različitih…
Domaće patke iz slobodnog uzgoja od sada samo u SPAR i INTERSPAR trgovinama SPAR je prvi i jedini trgovački lanac u Hrvatskoj koji kupcima nudi patke hrvatskih proizvođača iz slobodnog uzgoja. One zbog…
Ledo štrukli s borovnicom i sirom - duplo punjenje za još veći užitak Omiljeno jelo svih gurmana i ljubitelja tradicionalne kuhinje sada možete kušati u inovativnoj kombinaciji jer iz Leda stižu Štrukli s…
Rajnglice i lončići: Kozice na crveno Danas vam predlažemo jednostavan recept za ukusan obrok: Kozice na crveno. SASTOJCI: 400 g integralne tjestenine 300 g očišćenih kozica…
Torta R s jagodama Torta R, više poznatih recepata sam smiksao u jednu tortu: Podloga: 200 g mljevenih keksa, 150 g maslaca, 2 jušne…
ŠtrudlaFest U ozaljskom Etno parku otvorenjem izložbe ‘Kulinarstvo i etnografija u petak 4. rujna 2020 počinje desetodnevni ŠtrudlaFest a u subotu…
Tajne okusa Aurelije Rezane tjestenine (špagete, tagliatelle, fettuccine raznih boja i okusa) te punjene tjestenine (ravioli punjeni tartufima ili ovčjim sirom ili kozjim…