Gastronautska šetnja "Od okusa do okusa" kao najava "Krk Food Festa - Okusi proljeća" koji traje do 31.svibnja Turistička zajednica otoka Krka te TZ Omišalj, TZ Njivice, TZ Dobrinj, TZ Malinska, TZ Vrbnik, TZ grada Krka, TZ Punat …
Imoćanin Jadran Grančić (28), šef kuhinje splitskog hotela Park, po drugi put je osvojio titulu najboljeg kuhara Bisera mora Imoćanin Jadran Grančić (28), šef kuhinje splitskog hotela Park, po drugi put je osvojio titulu najboljeg kuhara Bisera mora. Riječ…
Biser mora: dan pizza, pizzaiola, craft piva i malteške kuhinje Krajem prvog dana Bisera mora 2019 (utorak, 9. travnja) upriličeno je u Svpetrvs hotelima svečano otvaranje te dodjela prvih nagrada…
Proljetna jela chefice Ane Grgić u Le Bistrou zagrebačkog hotela Esplanade U Le Bistrou zagrebačkog hotela Esplanade, u proljetnom ozračju uz miris zumbula i glazbu predstavljen je novi à la carte…
Više od 250 chefova te polaznika srednjih i viših ugostiteljskih škola iz 20 zemalja na 14. Biseru mora iše od 250 chefova te polaznika srednjih i viših ugostiteljskih škola stiglo je u Supetar iz 20 zemalja pokazati što…
Biser mora 2019 – poziv na natjecanje pizzaiola, dvoboj i akrobatski show u izradi pizza Najveće kulinarsko natjecanje u Hrvatskoj s popratnim događanjima okupit će od 9. do 12. travnja preko 250 kuhara iz 20…
Pobjednik na Interregionalnom natjecanju kuhara europskih regija je Slovak Peter Bracho Deset pobjednika regionalnih natjecanja kuhara u utorak i srijedu se borilo na IKKER-u (Interregionalnom natjecanju kuhara europskih regija) za titulu…
Eno-gastro projekt "Vino uz žlicu" u zagrebačkom Aperitivo baru Eno-gastro projekt "Vino uz žlicu". Predstavljen je u zagrebačkom Aperitivo baru.Tim projektom promiče se sljubljivanje vina s kuhanim jelima čime…
Baskijski odresci u Chevo's-u Ambasador baskijske mesne tradicije Imanol Jaca i vlasnik jednog od najvećih distributera goveđeg mesa diljem svijeta, Txogitxu iz San Sebastiana…
Na Burgerfestu u Zagrebu pizzeria i trattoria Kascheta druga od 18 pizzeria i trattoria Na BurgerFest u Zagrebu pizzeria i trattoria Kascheta osvojila je drugo mjesto od 18 pizzeria i trattoria koliko ih se…
Za Božić pripremite Bumbarsku tortu od badema po receptu novootvorenog restorana Vodnjanka u Zagrebu Kultni istarski restoran "Vodnjanka" koji je svoju prepoznatljivost i brend u Vodnjanu izgradio na sjajnim domaćim ručno rađenim tjesteninama, ali…
Ivica Perak na zagrebačkoj vinskoj sceni Perak je došao sa svojim vinima u restoran Kalelarga pred novinare, vinske stručnjake i trgovce vinima. Ivica Perak postao je…